“Suplementët Ushqimorë – Garanci për shtatzëni të shëndetshme!”

“Suplementët Ushqimorë – Garanci për shtatzëni të shëndetshme!”

[ad_1]

A e dini sa i rëndësishëm është përdorimi i Suplementeve Ushqimorë gjatë shtatzënisë?

Për shkak të ndryshimeve fiziologjike që pëson trupi i një gruaje gjatë periudhës së shtatzënisë si dhe të rritjes së kërkesave energjike po gjatë fazave të shtatzënisë, është e domosdoshme një dietë e veçantë dhe e ekuilibruar ushqimore, e pasuar me suplementet e duhura, si shtesë e dietës. Këto Suplemente Ushqimorë  garantojnë një zhvillim normal të indeve të foshnjës që pritet të lindë.

Cilat janë ato vitamina dhe minerale që duhet të merren gjatë shtatzënisë për një rritje të shëndetshme të foshnjës?

Vitaminat dhe mineralet janë substanca esenciale për organizmin e njeriut dhe mjaft të rëndësishme edhe për vetë faktin se trupi ynë nuk i prodhon vetë ato. Për pasojë këto elemente duhen marrë me anë dietës dhe të shtesave ushqimore. Por si duhet ta kuptojë një grua shtatzëne nëse vitaminat dhe mineralet në trupin e saj janë në sasinë e duhur?

Për këtë ka rëndësi kryerja e analizave laboratorike në mënyrë periodike.

Cilat janë pasojat që mund të shkaktojë një anemi kronike e nënës për foshnjen e saj?

Rëndësia e konsumimit të hekurit në shtatzëni.

Gjithçka në Hipokrati!

Sonte, ora 17:00!

Top Channel!

Top Channel


[ad_2]
Source link