Versioni më i fuqishëm SUV, Volkswagen nxjerr në shitje “T-Roc R”

Versioni më i fuqishëm SUV, Volkswagen nxjerr në shitje “T-Roc R”

[ad_1]

Volkswagen ka nisur shitjet e T-Roc R të ri në tregun evropian si versionin më të fuqishëm midis SUV-ve të tij kompaktë.

T-Roc është Volkswagen SUV i parë me vlerësim R që ka një vend të veçantë në botën e makinave. Mundësohet nga një motor 2.0-litërsh turbo-mbushës që siguron 300 kuaj fuqi me një automatik DSG me 7 shpejtësi si opsioni i vetëm.

T-Roc R përshpejton nga ndalesa në 100 km/orë në 4.8 sekonda, ndërsa shpejtësia e lartë është e kufizuar në mënyrë elektronike në 250 km/orë.

Enterieri i VW T-Roc R ka një pamje më agresive, me parakolpë të stilit R, dhe drita të modifikuara të drejtimit të ditës.

Dritat LED janë në të kuqe të thellë, me rrota aliazh 18 dhe 19 inç përveç një grupi opsional të parakolpëve adaptivë. Enterieri përmban një sistem multimedial 8 inç, një tabelë digjitale dhe një timon sportiv të mbështjellë me lëkurë.

Çmimi fillestar i VW T-Roc R është 43,995 euro në Gjermani, që është 2,290 euro më i ulët se Golf R në tregun e brendshëm.