Toyota Highlander e vitit 2020

Toyota Highlander e vitit 2020

[ad_1]

Ndërkohë që kompanitë sa vijnë e po i kushtojnë më shumë vëmendje makinave SUV, Toyota 2020 Highlander duket se do të jetë modeli kyç për kompaninë japoneze.

Toyota postoi strategjinë e çmimit për makinën e tyre të madhe SUV, dhe do të shitet me 35 mijë dollarë, duke ofruar siguri të lartë për familje.

Makina do të ketë sistem Android Auto ose Apple CarPlay dhe nuk do të jetë nevoja të përdoret çelësii pasi hyn brenda.

Sistemi ofron klima në tre zona të ndryshme, ndërsa dritat para dhe mbrapa do të jenë me LED.