Taksa 23% duhet të ndryshojë/ Taksimi i shtresës së mesme mbi pagën në Shqipëri, nuk e ka asnjë vend i Ballkanit


Mbi 156 mijë biznese të vogla nuk do të paguajnë tatim fitimi dhe do të përfitojnë nga zerimi i TVSH-se këtë vit, ndërsa shtresa e mesme do të vijojë që të tatohet 23% mbi pagën.

Shqipëria ka nivelin më të lartë në rajon të tatimit mbi pagën dhe kjo taksë sipas ekspertëve duhet të ndryshojë, pasi është një padrejtësi që i bëhet kësaj shtrese.

Ndiqni kronikën.

Top Channel


Source link
Leave your comment
Comment
Name
Email