Pak para prezantimit zyrtar! iPhone 12 dhe iPhone 12 Pro 5G, shfaqen në ngjyra të ndryshme

Pak para prezantimit zyrtar! iPhone 12 dhe iPhone 12 Pro 5G, shfaqen në ngjyra të ndryshme


Evan Blass, një person që vazhdimisht jep lajme për iPhone nga Apple, dhe që është mjaft i besueshëm, tashmë ka folur edhe për telefonat e ardhshëm iPhone 12 dhe iPhone 12 Pro 5G.

Apple do të njoftojë formacionin e saj të ardhshëm të iPhone sot, kështu që ky lajm i veçantë ka prishur ngjarjen në mënyrë efektive.

Përveç ndryshimeve në performancë të iPhone-ve të rinj, tashmë këta telefona do të duken ndryshe edhe nga pamja e jashtme, sepse këta telefona tashmë do të vijnë me ngjyra të ndryshme.

Evan Blass ka mbështetur thashethemet për një model blu të iPhone 12 Pro dhe Pro Max këtë vit. Kjo do të shoqërohet nga opsionet e zakonshme Silver dhe Gold, si dhe Graphite, i cili duket se zëvendëson opsionin e zakonshëm Space Grey.