Makinat më interesante që u paraqitën në Frankfurt 2019

Makinat më interesante që u paraqitën në Frankfurt 2019

[ad_1]

Në Frankfurt u mbajt edhe këtë vit panairi i makinave, ku marka të ndryshme prezantojnë modelet e tyre të reja dhe konceptet për të ardhmen.

Makinat që mbizotëruan më shumë nga të gjitha këtë vit ishin ato elektroniket, të cilat u bënë më protagoniste se kurrë.

Këto janë makinat që ranë më shumë në sy gjatë panairit.