Inaugurimi i Joe Biden president, Bojaxhi në Open: Trump u largua i vetmuar


Inaugurimi i Joe Biden si presidenti i 46 i SHBA-së është tema e ditës në të gjithë botën.

Nënshtetasi amerikan Gjergj Bojaxhi e komentoi largimin e ish-presidentit Donald Trump të vetmuar. Sipas tij, arsyeja pse Trump nuk mori pjesë në ceremoni ishte sepse ai akoma nuk e pranon rezultatin e humbjes.

“Fakti që ai nuk ishte në inaugurim do të thotë që Trump nuk pranon rezultatin, fakti që se pranon dhe do të vazhdojë t’ia apelojë bazës së vet, normalisht do ta bojkotonte këtë si rast por elita amerikane ishte tek inaugurimi i Biden, kështu që Trump  është larguar i vetmuar, edhe pse e ka thënë një grep që do të rikthehem përsëri”, tha Bojaxhi.

Top Channel


Source link
Leave your comment
Comment
Name
Email