Farmacitë e natës – sa dhimbje lehtësojnë!

Farmacitë e natës – sa dhimbje lehtësojnë!

[ad_1]

Sa e rëndësishme është ekzistenca e farmacive 24- orëshe për shëndetin tonë, kur ai cenohet në mënyrë të papritur gjatë orëve të natës?

Dhimbjet e ndryshme gjatë natës janë sa të shpeshta aq edhe normale. Në rastet kur ilaçet që shërbejnë për qetësimin e situatave urgjente shëndetësore gjatë natës nuk i kemi në shtëpi, atëherë jemi të detyruar t’i drejtohemi farmacive të natës.

Cilat janë ato patologji më tipike dhe urgjente që drejtohen në farmaci gjatë orëve të natës?

Farmacitë 24 orëshe sa vijnë e po shtohen në qytetet tona edhe pse klientela e natës është e pakët. Sa i plotë është kuadri ligjor mbi të cilin ushtrojnë aktivitetin e tyre farmacitë e natës?

Sot në “Hipokrati” do të flasim edhe për medikamentet që nuk duhet të mungojnë në shtëpitë tona në rastet e urgjencave shëndetësore, sidomos atyre të natës.

Cilat janë problematikat më të shpeshta me të cilat haset një farmacist që jep shërbim gjatë orëve të natës?
Mësoni se si të lehtësojmë dhimbjet e ngërçit në këmbë kur na zënë gjatë natës.

Gjithçka në Hipokrati
Sonte, ora 17:00!
Top Channel!

Top Channel


[ad_2]
Source link