Edmond Spaho caktohet drejtues politik i PD-së për Korçën


Nënkryetari Edmond Spaho është caktuar drejtues politik i PD në Korçë.

Na ndajnë rreth tre muaj nga zgjedhjet parlamentare të 25 prillit.

Partia Demokratike është në përmbyllje procesi në Korçë, pasi më parë janë caktuar drejtuesit politik  në Durrës, në Elbasan, në Shkodër, në Lezhë, në Fier dhe Vlorë.

Ndërkohë disa qarqe, me në krye Tiranën, Partia Demokratike nuk ka caktuar ende drejtuesit e saj politikë, me të cilët do të garojë në prill.

Top Channel


Source link
Leave your comment
Comment
Name
Email