Djali i Adem Jasharit në Elbasan/ Viziton memorialin e të atit: Nuk ka pikëpyetje për luftën e UÇK, është derdhur gjak


Për herë të parë Lulzim Jashari, djali i Adem Jasharit ka vendosur të vizitojë memorialin madhështor të babait të tij i ndërtuar në një kompleks në Labinot të Elbasanit.

Përpos emocionit personal, Lulzim Jashari e konsideroi vlerë kombëtare memorialin e të atit i cili qëndron përkrah “vëllezërve” të tij Gjergj Kastrioti Skëndërbeu dhe Lekë Dukagjini.

Por si ndihet djali i Adem Jasharit sot që lufta e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës vihet në pikëpyetje të mëdha?

I rritur me vlerat kombëtare ideatori i këtyre veprave Gjergj Luca tregon se sot më shumë se kurrë ky vend ka nevojë për vlerat kombëtare e jo për shkatërrimin që vjen nga sllavokomunizmi.

Në shpatin e këtij mali në Labinot Fushë heronjtë tanë qëndrojnë përkrah njëri tjetrit ashtu siç duhet të jenë shqiptarët, thotë Lulzim Jashari teksa me ndërtim përulet para vlerave kombëtare.

Top Channel


Source link
Leave your comment
Comment
Name
Email