‘Deputeti që Duam’/ Fleckenstein të rinjve: Qëndroni të vendosur dhe të guximshëm


Është mbyllur faza e dytë e përzgjedhjes së kandidatëve për platformën e Partisë Socialiste ‘Deputeti që Duam’.

Në komunukimin live online ish-eurodeputeti Knut Fleckenstein, u tha të rinjve që duan të jenë pjesë e politikës, se më rëndësi është që ata të qëndrojnë të vendosur dhe të guximshëm.

“Përshëndetje Teuta dhe Taulant, faleminderit për ftesën. Mos nguroni që të më ftoni sërish. Se imagjinoni dot se sa inkurajuese ka qenë dhe për mua, dhe miqtë e mi, që do të shohin kaq shumë të rinj që duan të jenë pjesë e një politike të suksesshme, qoftë në fshatin apo në nivel kombëtar. Besoj që të jenë si miku im në parlamentin Evropian, qëndroni të guximshëm dhe të vendosur.”, tha Fleckenstein

Top Channel


Source link
Leave your comment
Comment
Name
Email