BMW e blinduar, e sigurt ndaj Kalashnikovit dhe dronëve

BMW e blinduar, e sigurt ndaj Kalashnikovit dhe dronëve

[ad_1]

BMW ka ndërtuar X5 Protection VR6, një makinë sigurie e modifikuar në trupin e X5.

Makina e blinduar mund të mbrojë udhëtarët nga plumbat e kallashnikovëve, AK-47, nga lëndët shpërthyese e madje dhe nga dronët.