BMW Concept 4 vjen me një pamje të re

BMW Concept 4 vjen me një pamje të re

[ad_1]

Forma e saj është agresive dhe tërheqëse, ndërkohë që skara përpara duket sikur i largohet pak imazhit tipik të markës dhe nuk është pëlqyer nga të gjithë.

Kryedizenjuesi i BMW, Domagoj dukec, tha se koncepti 4 i fut në nivelin e lartë si asnjë makinë tjetër deri më sot, dhe pamja do të shprehja e Serisë 4.

Në anën tjetër, dizenjimi i dritave është një vepër arti. “BMW Concet 4 mishëron thelbin e markës së BMW-së, si dhe lidh proporcionet ideale me një dizenjo të saktë”, tha Adrian van Huidonk, drejtori i dizenjimit të BMW Group.