Funksionalitet

Per cfare ju sherben kjo platforme?

Kjo platforme ka disa funksionalitet te cilat i kemi listuar me poshte

Te gjeni ate qe kerkoni

Ne kete platforme ju keni mundesine te gjeni ate qe kerkoni si prsh : makina ne shitje , shpi ne shitje , biznese te tjera , njoftime pune etj !

Te rregjistroheni

Ne kete platforme ju keni mundesine te regjistroheni dhe te merrni cdo njoftim ne emailin tuaj , te beni ndryshime tek njoftimet qe ju menaxhoni etj

Te publikoni njoftimin tuaj

Ne kete platforme ju keni mundesine qe te publikoni FALAS njoftime ne kategori te ndryshme te caktuara dhe ne kohe reale !